Krevety restované na zázvoru s hrachovými lusky a mangem
30 min.
Ingredience
- 200gramůKrevety tygří - loupané
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1,5lžíceZázvor celý
- 200gramůHrachové lusky
- 1kusMango
- 2lžíceOmáčka sójová
- 2kusyCibulka jarní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
125 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
5 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Krevety oloupeme, propláchneme vodou a necháme okapat, ve woku rozpálíme olej, přidáme na jemno nastrouhaný zázvor a krevety, cca 2 minuty restujeme. Krevety musí začít růžovět.
- 2Přisypeme očištěné hrachové lusky a na kolečka nakrájené jarní cibulky, smažíme do změknutí.
- 3Na závěr přidáme oloupané, na tenké plátky pokrájené mango, dochutíme sójovou omáčkou, cca 1 minutu prohřejeme. Rozdělíme na talíře a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.