Krevety s omáčkou z harissy

20 min.
Evropa

Ingredience

    • 0,5kilogramKrevety tygří - loupané
    • 1litrVoda pitná
    • 200gramůMajonéza
    • 50gramůHarissa pasta
    • 1lžičkaLimetková šťáva
    • 1lžičkaMed včelí
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
450 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
42 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
9 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krevety uvaříme v osolené vodě a necháme je okapat.
  • 2
    V misce z majonézy, harissy, limetkové šťávy a medu smícháme omáčku, kterou rozdělíme do misek.
  • 3
    Uvařené krevety dáme na servírovací mísu a podáváme s připravenou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.