Krevety s omáčkou z harissy
20 min.
Ingredience
- 0,5kilogramKrevety tygří - loupané
- 1litrVoda pitná
- 200gramůMajonéza
- 50gramůHarissa pasta
- 1lžičkaLimetková šťáva
- 1lžičkaMed včelí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
450 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
42 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
9 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Krevety uvaříme v osolené vodě a necháme je okapat.
- 2V misce z majonézy, harissy, limetkové šťávy a medu smícháme omáčku, kterou rozdělíme do misek.
- 3Uvařené krevety dáme na servírovací mísu a podáváme s připravenou omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.