Křupavé chipsy - sušená skořicová jablka a hrušky

135 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
244 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
13 g
Cukr
45 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá jablka a hrušky osušíme, rozkrojíme na čtvrtiny, vykrojíme jadřince a pak je nakrájíme na tenké plátky. V míse promícháme skořici se stévií, pak do mísy dáme nakrájené plátky ovoce a promícháme je s oslazenou skořicí.
  • 2
    Plátky jablek a hrušek usušíme v sušičce do křupava. Pokud nemáme sušičku, poklademe je na plech vyložený pečícím papírem a v mírně teplé troubě je usušíme dokřupava.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.