Křupavé chipsy - sušená skořicová jablka a hrušky
135 min.
Ingredience
- 3kusyJablka
- 3kusyHrušky
- 0,5lžíceSkořice mletá
- 0,5lžičkastévie
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
244 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
13 g
Cukr
45 g
Postup přípravy
- 1Omytá jablka a hrušky osušíme, rozkrojíme na čtvrtiny, vykrojíme jadřince a pak je nakrájíme na tenké plátky. V míse promícháme skořici se stévií, pak do mísy dáme nakrájené plátky ovoce a promícháme je s oslazenou skořicí.
- 2Plátky jablek a hrušek usušíme v sušičce do křupava. Pokud nemáme sušičku, poklademe je na plech vyložený pečícím papírem a v mírně teplé troubě je usušíme dokřupava.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.