Krupičkový pudink

35 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
394 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
24 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
236 mg
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na másle upražíme nasekané mandle spolu s hrozinkami a vyjmeme je.
  • 2
    Mléko uvedeme do varu, osladíme moučkovým cukrem a za stálého míchání necháme bublat asi 15 minut.
  • 3
    Na másle po mandlích a hrozinkách pražíme za stálého míchání krupičku. Když začne zlátnout, přiléváme mléko a mícháme. Když hmota zhoustne, vmícháme vanilkový cukr, mandle, hrozinky a odstavíme z ohně.
  • 4
    Povrch pudinku poprášíme kardamomem a špetkou muškátového oříšku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.