Krupicová kaše s medovými jablíčky

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
382 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
5 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
2 g
Cukr
41 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Osladíme mléko cukrem a přivedeme k varu na mírném ohni. Přisypáváme pomalu dětskou krupičku a vaříme do zhoustnutí za stálého míchání.
  • 2
    Oloupeme jablko, které nakrájíme na plátky. Na pánvi rozehřejeme med a jablko na něm opečeme. Po chvilce přikryjeme pokličkou a necháme dojít doměkka.
  • 3
    Hotovou krupicovou kaši pokryjeme jablkem, polijeme medovou šťávou z pánve a posypeme skořicí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.