Krupicová kaše s medovými jablíčky
40 min.
Ingredience
- 20gramůCukr krupice
- 50gramůKrupice dětská
- 1špetkaSkořice mletá
- 50gramůMed včelí
- 1kusJablka
- 500mililitrůMléko polotučné
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
382 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
5 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
2 g
Cukr
41 g
Postup přípravy
- 1Osladíme mléko cukrem a přivedeme k varu na mírném ohni. Přisypáváme pomalu dětskou krupičku a vaříme do zhoustnutí za stálého míchání.
- 2Oloupeme jablko, které nakrájíme na plátky. Na pánvi rozehřejeme med a jablko na něm opečeme. Po chvilce přikryjeme pokličkou a necháme dojít doměkka.
- 3Hotovou krupicovou kaši pokryjeme jablkem, polijeme medovou šťávou z pánve a posypeme skořicí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.