Krupicový dezert

20 min.
Evropa

Ingredience

    • 1kusPudinkový prášek - vanilkový
    • 3lžíceMarmeláda rybízová
    • 120gramůCukr krupice
    • 1kusPudinkový prášek - čokoládový
    • 3lžíceKrupice dětská
    • 1litrMléko polotučné
    • 0,5litrVoda pitná
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
248 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
4 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
425 mg
Cukr
30 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dle návodu uvaříme pudinky.
  • 2
    Do dalšího hrnce dáme vařit vodu s cukrem.
  • 3
    Za stálého míchání přisypáváme krupičku a vaříme 5 minut.
  • 4
    Horké přelijeme do mísy a 15 minut šleháme do bílé pěny. Rozdělíme na tři díly, do jednoho vmícháme vanilkový pudink, do druhého čokoládový a do třetího zavařeninu.
  • 5
    Jednotlivé druhy vléváme do misek a necháme ztuhnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.