Krupicový dezert
20 min.
Ingredience
- 1kusPudinkový prášek - vanilkový
- 3lžíceMarmeláda rybízová
- 120gramůCukr krupice
- 1kusPudinkový prášek - čokoládový
- 3lžíceKrupice dětská
- 1litrMléko polotučné
- 0,5litrVoda pitná
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
248 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
4 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
425 mg
Cukr
30 g
Postup přípravy
- 1Dle návodu uvaříme pudinky.
- 2Do dalšího hrnce dáme vařit vodu s cukrem.
- 3Za stálého míchání přisypáváme krupičku a vaříme 5 minut.
- 4Horké přelijeme do mísy a 15 minut šleháme do bílé pěny. Rozdělíme na tři díly, do jednoho vmícháme vanilkový pudink, do druhého čokoládový a do třetího zavařeninu.
- 5Jednotlivé druhy vléváme do misek a necháme ztuhnout.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.