Krupicový koláč s třešněmi
50 min.

Ingredience
- Na plech
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 20gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
672 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
30 g
Sacharidy
85 g
Vláknina
3 g
Cukr
50 g
Postup přípravy
- 1Smícháme žloutky s cukrem, nastrouhanou citronovou kůrou a šťávou z citronu a třeme do zhoustnutí. Poté zlehka vmícháme tuhý sníh ušlehaný z bílků, nastrouhané ořechy a krupici.
- 2Těsto rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech, na něj poklademe omyté třešně a ve středně vyhřáté troubě upečeme dozlatova. Hotový koláč posypeme cukrem, necháme vychladnout, nakrájíme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.