Krůtí maso s houbami a šalotkou

45 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
614 kcal
Bílkoviny
74 g
Tuky
21 g
Sacharidy
108 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do vody namočíme jidášovo ucho. Krůtí prsa vypereme, necháme okapat a nakrájíme na nudličky. Šalotku očistíme a nakrájíme na tenká kolečka.
  • 2
    Ve woku rozpálíme palmový olej a osmažíme na něm krůtí maso. K osmaženém masu přidáme šalotku a doměkka povaříme.
  • 3
    Do osmaženého masa přidáme palmový cukr, tamarindovou pastu a podlijeme vodou. Směs promícháme a povaříme.
  • 4
    Jako poslední přidáme okapané a pokrájené houby. Vše spolu smažíme, dokud se šťáva neodpaří.
  • 5
    Před servírováním jídlo posypeme výhonky alfalfa.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.