Krůtí maso s hráškem a čínským zelím

40 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
346 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
16 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krůtí prsíčka omyjeme, osušíme, nakrájíme na kostky a naložíme do ostré fazolové omáčky. Maso marinujeme 15 minut.
  • 2
    Tuto dobu využijeme k přípravě zeleniny. Zeleninu opláchneme a pokrájíme. Mrkev na tenká kolečka, listy z čínského zelí na nudličky. Košťál z čínského zelí používat nebudeme. Hrachové lusky vypereme a podle velikosti nakrájíme. Listy koriandru vypereme a necháme okapat.
  • 3
    Na polovině rozpáleného oleje nejprve osmahneme zeleninu – mrkev, hrášek a čínské zelí. Po krátkém osmažení zeleninu dáme ven z pánve.
  • 4
    Na druhé polovině oleje osmažíme lístky kari a na lístky vložíme marinované krůtí maso. Smažíme, dokud maso nezměkne. Vrátíme zpět do pánve osmaženou zeleninu a lístky koriandru. Směs krátce promícháme a prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.