Krůtí medailonky se zeleninou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
289 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
16 g
Sacharidy
6 g
Cukr
963 mg
Vápník
16 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kousky masa naklepeme tenderizérem z obou stran.
  • 2
    V oleji rozmícháme koření a vložíme maso nejméně na hodinu.
  • 3
    Na teflonové pánvi maso orestujeme z obou stran - asi 5 minut. vyjmeme z pánve a uchováme na teplém místě.
  • 4
    Z pánve vylijeme přebytečný olej a vsypeme zeleninu. Na mírném plameni jí mícháme asi 8 minut - na zkus.
  • 5
    Krůtí medailonky upravíme na talíře spolu se zeleninou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
jelito
čt 6. 2. 2014
Tomu se říkí řízek!