Krůtí ragú s jablky
30 min.
Ingredience
- 500gramůKrůtí prsa
- 5kusůCibulka jarní
- 1lžíceVegeta
- 2lžíceHořčice plnotučná
- 2kusyJablka
- 4lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
329 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
16 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na 4 řízky, omyjeme, osušíme a pokrájíme na nudličky. Omytá jablka rozkrojíme, zbavíme jádřinců a dužinu rozkrájíme na dílky.
- 2Maso krátce opečeme na pánvi na oleji a vyjmeme. Vložíme jablka, očištěné cibulky a osmahneme. Vše vyjmeme z pánve.
- 3Do výpeku vlijeme 1 l studené vody. Vmícháme vegetu a povaříme 2 minuty. Přidáme nudličky masa, opečené dílky jablek a cibulky. Krátce prohřejeme a ochutíme hořčicí.
- 4Podáváme s bramborovou kaší.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.