Krůtí ragú s jablky

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
329 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
16 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na 4 řízky, omyjeme, osušíme a pokrájíme na nudličky. Omytá jablka rozkrojíme, zbavíme jádřinců a dužinu rozkrájíme na dílky.
  • 2
    Maso krátce opečeme na pánvi na oleji a vyjmeme. Vložíme jablka, očištěné cibulky a osmahneme. Vše vyjmeme z pánve.
  • 3
    Do výpeku vlijeme 1 l studené vody. Vmícháme vegetu a povaříme 2 minuty. Přidáme nudličky masa, opečené dílky jablek a cibulky. Krátce prohřejeme a ochutíme hořčicí.
  • 4
    Podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.