Krůtí řízky zapečené s klobásou a sýrem
60 min.
Ingredience
- 600gramůKrůtí prsa
- 2kusyCibule
- 150gramůKlobása vepřová
- 100gramůSýr Eidam uzený 45%
- 1lžíceKečup
- 250mililitrůVývar drůbeží
- 1lžičkaSůl
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 100mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
787 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
57 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
882 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Krůtí řízky nakrájené z prsou osolíme a obalíme v hladké mouce. Osmažíme je na rozpáleném oleji dorůžova.
- 2Remosku na dně vymažeme olejem a poklademe kolečky oloupané cibule. Na cibuli položíme osmažené řízky a vše podlijeme trochou vývaru. Další vrstvu tvoří kolečka klobásy, která posypeme nastrouhaným sýrem a pokapeme kečupem.
- 3Pokrm zapékáme asi 30 minut, pokud je třeba, přikryjeme povrch alobalem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.