Krůtí řízky zapečené s klobásou a sýrem

60 min.
Česká republika

Ingredience

    • 600gramůKrůtí prsa
    • 2kusyCibule
    • 150gramůKlobása vepřová
    • 100gramůSýr Eidam uzený 45%
    • 1lžíceKečup
    • 250mililitrůVývar drůbeží
    • 1lžičkaSůl
    • 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
    • 100mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
787 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
57 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
882 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krůtí řízky nakrájené z prsou osolíme a obalíme v hladké mouce. Osmažíme je na rozpáleném oleji dorůžova.
  • 2
    Remosku na dně vymažeme olejem a poklademe kolečky oloupané cibule. Na cibuli položíme osmažené řízky a vše podlijeme trochou vývaru. Další vrstvu tvoří kolečka klobásy, která posypeme nastrouhaným sýrem a pokapeme kečupem.
  • 3
    Pokrm zapékáme asi 30 minut, pokud je třeba, přikryjeme povrch alobalem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.