Krůtí stehno na zelí

70 min.
Evropa

Ingredience

    • 600gramůKrůtí stehna
    • 500gramůZelí kysané
    • 400gramůBrambory vařené
    • 2lžíceSójová omáčka
    • 1špetkaPepř černý mletý
    • 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
320 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
11 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné, vykostěné krůtí stehno naporcujeme, osolíme a opepříme.
  • 2
    Maso potřeme sójovou omáčkou a vložíme do remosky vyložené pečicím papírem. Mezi porce masa a pod ně rozdělíme kysané zelí, vše ještě mírně osolíme a zakryjeme alobalem.
  • 3
    Pečeme doměkka, chvíli před koncem pečení alobal odkryjeme a přidáme vařené, nakrájené brambory. Zvolna dopečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.