Krvavé prsty

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
697 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
51 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
2 g
Cukr
462 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Listové těsto rozmrazíme. Troubu předehřejeme na 200 °C. Párky šikmo přepůlíme. Na pomoučeném vále vyválíme z listového těsta plát a rozdělíme ho na 16 pásků.
  • 2
    Pásky potřeme vodou a na každý přiložíme polovinu párku. Párky zavineme tak, aby jeden konec zůstal vždy volný.
  • 3
    Závitky potřeme rozšlehaným žloutkem a pečeme asi 20 minut. Na volné konce párků naneseme vždy trochu kečupu (krev) a přiložíme kousek papriky (nehet).

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.