Krvavý vinný punč - sangria

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
332 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
6 g
Cukr
38 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vymačkanou šťávu z pomerančů smícháme s lehkým suchým červeným vínem a krupicovým cukrem, musíme dobře rozmíchat, aby se cukr rozpustil. Potom přidáme tence pokrájený biocitron a biopomeranč a necháme minimálně 3 hodiny chladit. Vychlazenou směs nalejeme do sklenic s ledem.
  • 2
    Chceme-li si připravit nealkoholickou verzi, místo vína použijeme višňový, brusinkový nebo grepový sirup.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.