Krvavý vinný punč - sangria
15 min.
Ingredience
- 750mililitrůVíno červené
- 5lžicCukr krupice
- 4hrstiKostkový led
- 4kusyPomeranče
- 1kusCitrony
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
332 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
6 g
Cukr
38 g
Postup přípravy
- 1Vymačkanou šťávu z pomerančů smícháme s lehkým suchým červeným vínem a krupicovým cukrem, musíme dobře rozmíchat, aby se cukr rozpustil. Potom přidáme tence pokrájený biocitron a biopomeranč a necháme minimálně 3 hodiny chladit. Vychlazenou směs nalejeme do sklenic s ledem.
- 2Chceme-li si připravit nealkoholickou verzi, místo vína použijeme višňový, brusinkový nebo grepový sirup.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.