Krymská omeleta s jablky
10 min.
Ingredience
- 150gramůJablka
- 3kusyVejce slepičí
- 50mililitrůSirup višňový
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1lžičkaCukr moučkový
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
525 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
34 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
3 g
Cukr
22 g
Postup přípravy
- 1Vyzrálá sladká jablka oloupeme a jádřince vykrojíme. Jablka rozkrájíme na tenké plátky a trochu je podusíme na pánvi s máslem.
- 2Potom je zalijeme rozšlehanými vejci, zamícháme a upečeme jako přírodní omeletu.
- 3Před podáním podle chuti pocukrujeme a polijeme višňovým sirupem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.