Kuře na bazalce a chilli

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
825 kcal
Bílkoviny
78 g
Tuky
51 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do každého stehýnka uděláme tři zářezy, potřeme je sójovou omáčkou. Rozehřejeme olej ve woku a smažíme na něm za častého obracení stehýnka 20 minut, dokud nejsou propečená.
  • 2
    Nasekanou chilli papričku zbavenou semínek, pokrájenou mrkev a celer přidáme do woku a 5 minut smažíme. Vmícháme chilli omáčku, zakryjeme a necháme chvíli bublat.
  • 3
    Rozehřejeme v jiné pánvi olej, přidáme bazalkové listy a listy smažíme 30 vteřin. Poté necháme okapat na papírovém ubrousku.
  • 4
    Na ohřátou servírovací mísu dáme stehýnka a zeleninu, přelijeme šťávou z woku, přidáme listy bazalky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.