Kuře po toskánsku
95 min.

Ingredience
- 1decilitrSmetana
- 2lžíceSůl
- 2litryVoda pitná
- 1200gramůKuře
- 200gramůSýr Eidam cihla 40%
- 100gramůTěstoviny vařené (průměr)
- 1kusVaječný žloutek slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
862 kcal
Bílkoviny
73 g
Tuky
59 g
Sacharidy
7 g
Cukr
42 mg
Vápník
459 mg
Postup přípravy
- 1Umyté kuře uvaříme v osolené vodě do měkka.
- 2Měkké kuře vykostíme a naskládáme do zapékací misky.
- 3Maso překryjeme vrstvou uvařených širokých nudlí, a přelijeme smetanou, ve které jsme rozšlehali žloutek.
- 4Nakonec posypeme strouhaným sýrem a zapečeme v troubě při teplotě 230°C až sýr zezlátne.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.