Kuře po toskánsku

95 min.
Evropa

Ingredience

      • 1decilitrSmetana
      • 2lžíceSůl
      • 2litryVoda pitná
      • 1200gramůKuře
      • 200gramůSýr Eidam cihla 40%
      • 100gramůTěstoviny vařené (průměr)
      • 1kusVaječný žloutek slepičí
    Počet porcí:
    4

    Nutriční hodnoty v jedné porci

    Kalorie
    862 kcal
    Bílkoviny
    73 g
    Tuky
    59 g
    Sacharidy
    7 g
    Cukr
    42 mg
    Vápník
    459 mg
    Zobrazit vše

    Postup přípravy

    • 1
      Umyté kuře uvaříme v osolené vodě do měkka.
    • 2
      Měkké kuře vykostíme a naskládáme do zapékací misky.
    • 3
      Maso překryjeme vrstvou uvařených širokých nudlí, a přelijeme smetanou, ve které jsme rozšlehali žloutek.
    • 4
      Nakonec posypeme strouhaným sýrem a zapečeme v troubě při teplotě 230°C až sýr zezlátne.

    Komentáře

    Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.