Kuře s moravským uzeným

45 min.
Česká republika

Ingredience

    • 300gramůKuřecí maso grilované
    • 100gramůMoravské uzené maso
    • 2lžíceOlej rostlinný
    • 60gramůMáslo čerstvé
    • 100gramůSýr Eidam cihla 40%
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
419 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
30 g
Sacharidy
2 g
Vápník
3 g
Železo
17 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pečené kuřecí maso nakrájíme na hranolky a rozdělíme na čtverce alobalu potřené olejem. Poklademe moravským uzeným nakrájeným na kostičky a smíchaným s nastrouhaným sýrem a vločkami másla.
  • 2
    Alobal uzavřeme, vložíme na pánev a ve vyhřáté troubě pečeme. Když se alobal nafoukne, porce vyjmeme, alobal rozevřeme a pokrm ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.