Kuřecí čtvrtky v hříbkové omáčce

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
958 kcal
Bílkoviny
79 g
Tuky
70 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kuřecí čtvrtky opečeme po obou stranách na másle, přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a necháme ji zesklovatět. Podlijeme horkou vodou, přidáme očištěné, na plátky nakrájené houby, osolíme a dusíme doměkka.
  • 2
    Měkké maso vyjmeme a do šťávy vlijeme zakysanou smetanu rozkvedlanou s moukou. Chvíli povaříme a nalijeme na maso.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.