Kuřecí čtvrtky v hříbkové omáčce
60 min.
Ingredience
- 2kusyKuřecí čtvrtky
- 25gramůMáslo čerstvé
- 1hrnekVoda pitná
- 0,13litrZakysaná smetana
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
- 100gramůHříbky čerstvé
- 0,5kusCibule
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
958 kcal
Bílkoviny
79 g
Tuky
70 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Omyté kuřecí čtvrtky opečeme po obou stranách na másle, přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a necháme ji zesklovatět. Podlijeme horkou vodou, přidáme očištěné, na plátky nakrájené houby, osolíme a dusíme doměkka.
- 2Měkké maso vyjmeme a do šťávy vlijeme zakysanou smetanu rozkvedlanou s moukou. Chvíli povaříme a nalijeme na maso.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.