Kuřecí majonéza

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
722 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
64 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
962 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí maso uvaříme nebo podusíme. Uvařené maso zbavíme kostí a kůže. Zbylé maso nakrájíme nadrobno přes vlákno a smícháme s francouzskou majonézou (2 dílky majonézy smíchané s 1 dílem neslažené šlehačky) a dáme vychladit.
  • 2
    Listy z hlávkového salátu propláchneme a necháme odkapat. Poté je rozložíme na mísu.
  • 3
    Dobře vychlazenou majonézu vyskládáme na salátové listy a ozdobíme dílky citrónu a rajčete.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.