Kuřecí maso s mandlovou pastou a chilli olejem
35 min.
Ingredience
- 4kusyKuřecí prsa
- 200gramůOřechy Kešu
- 1lžíceMandlová pasta
- 1lžíceOlej chilli
- 400mililitrůMléko kokosové
- 2lžíceOlej rostlinný
- 10kusůKafirové listy
- 4lžíceOmáčka ústřicová
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
744 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
52 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Nejprve připravím kuřecí maso, které omyjeme, necháme okapat a nakrájíme na nudličky nebo kostky. Maso potřeme mandlovou pastou. Opláchneme lístky limetky a nasekáme oříšky kešu.
- 2Na rozpáleném oleji osmahneme kuřecí maso v mandlové pastě. Dále přidáme lístky limetky a chilli olej. Vše pár minut smažíme.
- 3Do pánve přidáme kokosové mléko a dochutíme ústřicovou omáčkou. To vše necháme ještě pár minut prohřát.
- 4Směs před servírováním sypeme nahrubo posekanými oříšky kešu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.