Kuřecí maso s mandlovou pastou a chilli olejem

35 min.
Čína

Ingredience

    • 4kusyKuřecí prsa
    • 200gramůOřechy Kešu
    • 1lžíceMandlová pasta
    • 1lžíceOlej chilli
    • 400mililitrůMléko kokosové
    • 2lžíceOlej rostlinný
    • 10kusůKafirové listy
    • 4lžíceOmáčka ústřicová
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
744 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
52 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve připravím kuřecí maso, které omyjeme, necháme okapat a nakrájíme na nudličky nebo kostky. Maso potřeme mandlovou pastou. Opláchneme lístky limetky a nasekáme oříšky kešu.
  • 2
    Na rozpáleném oleji osmahneme kuřecí maso v mandlové pastě. Dále přidáme lístky limetky a chilli olej. Vše pár minut smažíme.
  • 3
    Do pánve přidáme kokosové mléko a dochutíme ústřicovou omáčkou. To vše necháme ještě pár minut prohřát.
  • 4
    Směs před servírováním sypeme nahrubo posekanými oříšky kešu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.