Kuřecí maso v medové marinádě s chilli papričkami

50 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
321 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
14 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsa opláchneme, osušíme a nakrájíme na tenké nudličky. Potom maso naložíme na čtvrt hodiny do marinády, kterou umícháme z rýžového octa a medu. Bambusové výhonky pokrájíme na tenké proužky. Šalotku oškrábeme a nakrájíme na kolečka. Chilli papričky nalámeme na kousky.
  • 2
    Nejdříve ve woku rozpálíme olej a osmahneme chilli papričky, aby nebyly tak pálivé. Přidáme šalotku a vše ještě pár minut smažíme.
  • 3
    Takto připravenou zeleninu dáme na stranu pánve.
  • 4
    Jako další smažíme v pánvi kuřecí maso, které ještě dochutíme ústřicovou omáčkou.
  • 5
    Do hotové směsi už zbývá jen přidat bambusové výhonky a ozdobit koriandrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.