Kuřecí plátky se sýrem a pivem

45 min.
Evropa

Ingredience

    • 400gramůKuřecí prsa
    • 20gramůMouka pšeničná hladká
    • 2lžíceMáslo čerstvé
    • 120gramůCamembert
    • 100mililitrůPivo tmavé 10% 3,7% obj.
    • 1lžíceMáslo pomazánkové
    • 6lžicOlej rostlinný
    • 1lžičkaSměs koření na kuře
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
388 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
28 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
57 mg
Cukr
15 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí maso omyjeme, osušíme a naklepeme. Maso trošku osolíme a obalíme v ochucené mouce. Tuto mouku připravíme tak, že k ní přimícháme koření Kuřecí steak s červeným pepřem nebo libovolné koření dle chuti.
  • 2
    Na rozpáleném oleji v pánvi toto maso opečeme, během pečení maso otáčíme. Potom z pánve vyndáme.
  • 3
    Do vypečené šťávy přidáme nastrouhaný sýr camembert, přilijeme pivo a necháme spolu rozehřát.
  • 4
    Do této směsi ještě přidáme pomazánkové máslo a vše promícháme.
  • 5
    Ke směsi vrátíme zpět do pánve maso.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.