Kuřecí plátky se sýrem a pivem
45 min.
Ingredience
- 400gramůKuřecí prsa
- 20gramůMouka pšeničná hladká
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 120gramůCamembert
- 100mililitrůPivo tmavé 10% 3,7% obj.
- 1lžíceMáslo pomazánkové
- 6lžicOlej rostlinný
- 1lžičkaSměs koření na kuře
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
388 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
28 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
57 mg
Cukr
15 mg
Postup přípravy
- 1Kuřecí maso omyjeme, osušíme a naklepeme. Maso trošku osolíme a obalíme v ochucené mouce. Tuto mouku připravíme tak, že k ní přimícháme koření Kuřecí steak s červeným pepřem nebo libovolné koření dle chuti.
- 2Na rozpáleném oleji v pánvi toto maso opečeme, během pečení maso otáčíme. Potom z pánve vyndáme.
- 3Do vypečené šťávy přidáme nastrouhaný sýr camembert, přilijeme pivo a necháme spolu rozehřát.
- 4Do této směsi ještě přidáme pomazánkové máslo a vše promícháme.
- 5Ke směsi vrátíme zpět do pánve maso.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.