Kuřecí prsa s glazurou

20 min.
Japonsko

Ingredience

    • 1lžíceOlej arašídový (podzemnicový)
    • 450gramůKuřecí prsa
    • 60gramůCibulka jarní
  • Na glazuru
    • 75mililitrůOmáčky
    • 75mililitrůVíno rýžové čínské
    • 3lžíceCukr krupice
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
216 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
5 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
390 mg
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na glazuru svaříme sójovou omáčku, rýžové víno a cukr. Vše provaříme několik minut.
  • 2
    Ve woku rozpálíme olej a v něm lehce osmažíme kuřecí maso, pak přidáme glazuru. Pokračujeme ve smažení dokud se glazura téměř nevypaří. Kuřecí nudličky by měly být v glazuře obalené. Pravidelně prohazujeme. Pokrm podáváme ozdobený jarní cibulkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.