Kuřecí prsa s glazurou
20 min.
Ingredience
- 1lžíceOlej arašídový (podzemnicový)
- 450gramůKuřecí prsa
- 60gramůCibulka jarní
- Na glazuru
- 75mililitrůOmáčky
- 75mililitrůVíno rýžové čínské
- 3lžíceCukr krupice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
216 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
5 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
390 mg
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Na glazuru svaříme sójovou omáčku, rýžové víno a cukr. Vše provaříme několik minut.
- 2Ve woku rozpálíme olej a v něm lehce osmažíme kuřecí maso, pak přidáme glazuru. Pokračujeme ve smažení dokud se glazura téměř nevypaří. Kuřecí nudličky by měly být v glazuře obalené. Pravidelně prohazujeme. Pokrm podáváme ozdobený jarní cibulkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.