Kuřecí ragú s rajčatovou omáčkou
40 min.
Ingredience
- 600gramůKuřecí maso vařené
- 50gramůMáslo čerstvé
- 50gramůCeler bulvový
- 250mililitrůOmáčka rajčatová
- 400gramůTěstoviny vařené (průměr)
- 50gramůCibule
- 50gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 200mililitrůVývar drůbeží
- 10gramůPetržel kudrnka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
615 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
23 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Vařené kuřecí maso nakrájíme na menší kousky, cibuli nadrobno, celer na slabé proužky, petrželku posekáme.
- 2Na pánvi rozpustíme 2 lžíce másla, přisypeme mouku, usmažíme dožluta, přidáme maso, celer a cibulku, krátce orestujeme, zalijeme rajčatovou omáčkou, vývarem a vaříme 15 minut.
- 3Podáváme s vařenými těstovinami a posypeme petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.