Kuřecí ragú s rajčatovou omáčkou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
615 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
23 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařené kuřecí maso nakrájíme na menší kousky, cibuli nadrobno, celer na slabé proužky, petrželku posekáme.
  • 2
    Na pánvi rozpustíme 2 lžíce másla, přisypeme mouku, usmažíme dožluta, přidáme maso, celer a cibulku, krátce orestujeme, zalijeme rajčatovou omáčkou, vývarem a vaříme 15 minut.
  • 3
    Podáváme s vařenými těstovinami a posypeme petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.