Kuřecí řízek

20 min.
Evropa

Ingredience

    • 600gramůKuřecí prsa
    • 1lžičkaSůl
    • 1špetkaPepř černý mletý
    • 2lžíceMouka pšeničná hladká
    • 4lžíceStrouhanka
    • 200mililitrůOlej rostlinný
    • 2kusyVejce slepičí
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
487 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
53 g
Sacharidy
1 g
Cukr
223 mg
Vápník
15 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené řízky z kuřecích prsou naklepeme, osolíme a opepříme. Obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance.
  • 2
    Obalené řízky smažíme na pánvi na oleji z obou stran dozlatova.
  • 3
    Ihned podáváme

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 11. 3. 2017
Kuřecí řízek
Raději používám kuřecí stehenní maso, řízky jsou šťavnatější.