Kuřecí řízky s hermelínem
50 min.
Ingredience
- 100gramůCibule
- 2lžíceOlej rostlinný
- 600gramůKuřecí prsa
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1špetkaSůl mořská
- 100gramůSýr Eidam cihla 30%
- 120gramůSýr Hermelín (Camember, Encián)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
366 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
18 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
519 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omytá kuřecí prsa naklepeme, osolíme a po obou stranách opečeme na lžíci oleje.
- 2Hermelín nakrájíme na 4 silné proužky, eidam nastrouháme a oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka.
- 3Opečené řízky vložíme do olejem vymaštěného pekáče, položíme na ně hermelín, cibuli a nastrouhaný sýr, který poprášíme mletou paprikou.
- 4Pokrm zapečeme ve středně vyhřáté troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.