Kuřecí stehna na jablkách se sardelovou pastou
33 min.
Ingredience
- 600mililitrůVoda pitná
- 4kusyKuřecí stehna
- 2lžíceMouka pšeničná hladká
- 3lžíceOlej rostlinný
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1,5lžičkySardelová pasta
- 2kusyCibule
- 1kusJablka
- 0,5kostkaBujón slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
515 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
34 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Kuřecí stehna potřeme sardelovou pastou, obalíme v mouce a smažíme v tlakovém hrnci na rozpáleném oleji s máslem. Poté maso zasypeme cibulí nakrájenou na plátky, ustrouhaným jablkem, které jsme oloupali a vykrojili jádřinec, podlijeme vodou s bujonem. Hrnec uzavřeme a maso dusíme zhruba čtvrt hodiny a maso podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.