Květákovo-cizrnový pilaf
30 min.
Ingredience
- 1lžíceOlej slunečnicový
- 2kusyCibule
- 1lžíceKari pasta
- 350gramůKvěták
- 200gramůRýže Basmati
- 400gramůCizrna konzervovaná
- 500mililitrůVývar zeleninový
- 4lžíceKoriandr čerstvý
- 50gramůMandle plátky
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
386 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
13 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
9 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Cibule nakrájíme na plátky. Opečeme je na oleji. Po pěti minutách vmícháme kari pastu a po minutě i rýži, květák a slitou cizrnu. Pořádně zamícháme.
- 2Zalijeme vývarem a vaříme 15 minut doměkka. Nakonec vmícháme nasucho opražené mandle.
- 3Podáváme posypané koriandrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.