Kyperský dezert
25 min.
Ingredience
- 3kusyVejce slepičí
- 65mililitrůVoda pitná
- 400gramůSušenky zázvorové
- 0,5lžičkaCukr vanilka
- 350gramůMáslo čerstvé
- 100gramůCukr moučkový
- 180gramůČokoláda hořká
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1467 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
100 g
Sacharidy
131 g
Vláknina
5 g
Cukr
66 g
Postup přípravy
- 1Sušenky nalámeme, přidáme cukr, vejce, vanilku, nastrouhanou čokoládu, vodu a rozpuštěné máslo.
- 2Vzniklým těstem vyplníme srnčí hřbet a necháme ztuhnout v lednici.
- 3Poté vyklopíme, nakrájíme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.