Kysané zelí s ananasem

70 min.
Evropa

Ingredience

    • 750gramůZelí kysané
    • 250mililitrůVíno bílé
    • 75gramůVepřové sádlo škvařené
    • 200gramůKompot ananasový
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
133 kcal
Bílkoviny
3 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kysané zelí vymačkáme a překrájíme. V hrnci zelí spolu s vínem přivedeme k varu a zvolna vaříme pod pokličkou asi 1 hodinu. Do hrnce postupně přidáváme sádlo. Zelí má být po uvaření suché a lesklé od sádla. Před podáváním vmícháme do zelí nakrájený ananas i se šťávou a vše jen prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.