Kysané zelí s ananasem
70 min.
Ingredience
- 750gramůZelí kysané
- 250mililitrůVíno bílé
- 75gramůVepřové sádlo škvařené
- 200gramůKompot ananasový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
133 kcal
Bílkoviny
3 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Cukr
14 g
Postup přípravy
- 1Kysané zelí vymačkáme a překrájíme. V hrnci zelí spolu s vínem přivedeme k varu a zvolna vaříme pod pokličkou asi 1 hodinu. Do hrnce postupně přidáváme sádlo. Zelí má být po uvaření suché a lesklé od sádla. Před podáváním vmícháme do zelí nakrájený ananas i se šťávou a vše jen prohřejeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.