Lámanka

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
621 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
32 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
6 g
Cukr
31 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plech vyložíme pečicím papírem, troubu předehřejeme na 160 °C.
  • 2
    Vločky s cukrem a vanilkovým cukrem promícháme v míse, přilijeme vlažné rozpuštěné máslo a rozšlehaná vejce. Vypracujeme kompaktní těsto, které necháme chvíli odpočinout.
  • 3
    Těsto rozetřeme na plech a v předehřáté troubě pečeme dozlatova.
  • 4
    Upečenou lámanku opatrně i s papírem vyklopíme na stůl. Ze zchladlého těsta stáhneme papír a zcela vychladlé těsto rozlámeme na menší kousky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.