Lančmít (Luncheon Meat) s hermelínem
12 min.
Ingredience
- 300gramůLuncheon Meat
- 2kusyKapie
- 30gramůMáslo čerstvé
- 30gramůKečup ostrý
- 200gramůSýr Hermelín (Camember, Encián)
- 1lžičkaChilli koření mleté
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
477 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
39 g
Sacharidy
10 g
Cukr
18 mg
Postup přípravy
- 1Konzervu lančmítu otevřeme z obou stran, vytlačíme z ní maso, nakrájíme na plátky, položíme na 30 g másla vymaštěnou skleněnou mísu, přiklopíme a vložíme do mikrovlnné trouby prohřát na 1 minutu. Potom lančmít posypeme chilli papričkou, na vrch naaranžujeme trojúhelníčky nakrájeného hermelínu, na tenká kolečka nakrájenou kapii a vrátíme na 1 minutu do mikrovlnné trouby.
- 2Hotový lančmít vytáhneme z trouby, porce rozdělíme na mělké talíře, podle přaní přidáme kečup a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.