Lančmít (Luncheon Meat) s hermelínem

12 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
477 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
39 g
Sacharidy
10 g
Cukr
18 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Konzervu lančmítu otevřeme z obou stran, vytlačíme z ní maso, nakrájíme na plátky, položíme na 30 g másla vymaštěnou skleněnou mísu, přiklopíme a vložíme do mikrovlnné trouby prohřát na 1 minutu. Potom lančmít posypeme chilli papričkou, na vrch naaranžujeme trojúhelníčky nakrájeného hermelínu, na tenká kolečka nakrájenou kapii a vrátíme na 1 minutu do mikrovlnné trouby.
  • 2
    Hotový lančmít vytáhneme z trouby, porce rozdělíme na mělké talíře, podle přaní přidáme kečup a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.