Laskonkové těsto

23 min.
Rakousko

Ingredience

    • 2lžíceOlej stolní
    • 80gramůCukr moučkový
    • 2kusyVejce slepičí
    • 180gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1240 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
27 g
Sacharidy
212 g
Vláknina
6 g
Cukr
79 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Všechny přísady dobře promícháme, prolisujeme sítem a půl hodiny necháme v chladu odpočinout.
  • 2
    Plech vymastíme slabě olejem, poprášíme moukou a potřeme slabou vrstvou těsta. V předehřáté troubě pečeme při 190 stupních Celsia asi 3 minuty do zlatožluta.
  • 3
    Po upečení těsto vyklopíme a rozlámeme na malé kousky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.