Lázeňská kachní stehna

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
481 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
26 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná kachní stehna nakrájíme na menší kousky, větší kosti vykrojíme.
  • 2
    Remosku vyložíme pečicím papírem, vložíme do ní osolené kachní maso a dáme péct.
  • 3
    Na másle osmahneme očištěnou, na kolečka nakrájenou mrkev a cibuli, po chvíli vmícháme na plátky nakrájené žampiony a směs přidáme k masu do remosky. Vše podlijeme vínem a pečeme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.