Lázeňská kachní stehna
70 min.
Ingredience
- 600gramůKachní stehna
- 1lžičkaSůl
- 40gramůMáslo čerstvé
- 3kusyMrkev
- 4kusyCibule
- 200gramůŽampiony čerstvé
- 150mililitrůVíno bílé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
481 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
26 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Očištěná kachní stehna nakrájíme na menší kousky, větší kosti vykrojíme.
- 2Remosku vyložíme pečicím papírem, vložíme do ní osolené kachní maso a dáme péct.
- 3Na másle osmahneme očištěnou, na kolečka nakrájenou mrkev a cibuli, po chvíli vmícháme na plátky nakrájené žampiony a směs přidáme k masu do remosky. Vše podlijeme vínem a pečeme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.