Lázeňská omeleta
20 min.

Ingredience
- 30gramůMáslo čerstvé
- 2lžíceCukr krupice
- 5lžicZakysaná smetana
- 2kusyVejce slepičí
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
145 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
11 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
32 mg
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Máslo, cukr a žloutky utřeme do pěny. Přidáme smetanu, mouku a nakonec lehce vmícháme sníh z bílků.
- 2Omelety pečeme na pánvi vymaštěné máslem. Plníme je zavařeninou nebo je podáváme pocukrované s ovocným salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.