Ledový broskvový čaj

15 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1250mililitrůVoda pitná
    • 2kusyBroskve
    • 4kusyČaj černý
    • 4lžíceCukr třtinový
    • 1lžíceMáta
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
52 kcal
Sacharidy
13 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci přivedeme k varu vodu.
  • 2
    Přidáme omyté, vypeckované broskve nakrájené na dílky, lístky máty a sáčky s čajem. Vaříme pod pokličkou 5 minut.
  • 3
    Potom odstraníme čajové sáčky, vsypeme cukr a promícháme.
  • 4
    Čaj přecedíme do čisté sklenice a podáváme dobře vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.