Ledový čaj s medem a blumami

10 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
133 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
2 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
14 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vodu přivedeme do varu a zalijeme jí 2 sáčky čaje (černého, zeleného nebo bylinkového.) Po vyluhování sáčky vyjmeme a čaj necháme zchladnout na pokojovou teplotu.
  • 2
    Potom čaj nalijeme do skleněného džbánu a vmícháme med. Přidáme omyté, vypeckované blumy (ryngle) nakrájené na dílky a 8 snítek čerstvého tymiánu. Pod fólií necháme v ledničce asi 1-2 hodiny.
  • 3
    Čaj podáváme s ledem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.