Ledový pudink višňový

25 min.
Evropa

Ingredience

    • 300gramůKompot višňový
    • 250mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
    • 250gramůPiškoty dětské kulaté
    • 50mililitrůLikér Maraschino (Maraska)
    • 50mililitrůSherry brandy
    • 120gramůŠlehačka ve spreji
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
435 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
21 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
1 g
Vápník
47 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vypeckované višně z kompotu scedíme a vložíme do mísy. Vidličkou je rozmačkáme, přilijeme smetanu a vyšleháme do pěny. Do jiné misky nasypeme piškoty, zakápneme Maraschinem a brandy.
  • 2
    Do formiček na pudink dáme na dno trochu pěny, na ni vrstvu rozmočených piškotů a dále střídáme vrstvy pěny a piškotů, dokud nebudou formičky naplněné. Dáme zamrazit.
  • 3
    Zmražené formičky vyklopíme na dezertní talířky a ozdobíme šlehačkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.