Lehký krém ze žervé sýru
15 min.
Ingredience
- 110gramůSýr smetanový tavený 45%
- 110gramůSýr Lučina - termizovaný
- 30gramůCukr moučkový
- 0,5lžičkaCukr práškový s vanilkovou příchutí
- 1,2decilitryCréme fraiche
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
189 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
16 g
Sacharidy
6 g
Cukr
5 g
Vápník
107 mg
Postup přípravy
- 1Žervé sýr Lučinu a smetanový sýr v míse smícháme s práškovým cukrem, 0.5 lžičky vanilkové příchuti. Elektrickým šlehačem krém vyšleháme dohladka. Postupně přidáváme a creme fraiche a krém prošleháváme do zhoustnutí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.