Lehký krém ze žervé sýru

15 min.
Evropa

Ingredience

    • 110gramůSýr smetanový tavený 45%
    • 110gramůSýr Lučina - termizovaný
    • 30gramůCukr moučkový
    • 0,5lžičkaCukr práškový s vanilkovou příchutí
    • 1,2decilitryCréme fraiche
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
189 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
16 g
Sacharidy
6 g
Cukr
5 g
Vápník
107 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žervé sýr Lučinu a smetanový sýr v míse smícháme s práškovým cukrem, 0.5 lžičky vanilkové příchuti. Elektrickým šlehačem krém vyšleháme dohladka. Postupně přidáváme a creme fraiche a krém prošleháváme do zhoustnutí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.