Letní salát s chřestem, okurkou a rajčaty
30 min.
Ingredience
- 4kusyCibule
- 4kusySalát hlávkový
- 4kusyŘedkvička
- 4kusyCeler řapíkatý
- 4kusyChřest zelený
- 10kusůHrachové lusky
- 2kusyRajčata
- 1lžíceMajoránka
- 0,5kusOkurka salátová
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
128 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
1 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
7 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Cibulky, chřest, celer, ředkvičky očistíme a opláchneme. Listy salátu důkladně omyjeme a necháme okapat.Rajčata a okurku opláchneme a nakrájíme na plátky. Okurku neloupeme. Hrachové lusky vyloupeme.
- 2Všechno, kromě rajčat, smícháme se lžící majoránky.
- 3Ze směsi utvoříme kopeček na připravené listy hlávkového salátu. Na kopeček směsi zeleniny i okolo něj rozložíme kousky rajčat. Podáváme studené.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.