Letní salát s chřestem, okurkou a rajčaty

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
128 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
1 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
7 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibulky, chřest, celer, ředkvičky očistíme a opláchneme. Listy salátu důkladně omyjeme a necháme okapat.Rajčata a okurku opláchneme a nakrájíme na plátky. Okurku neloupeme. Hrachové lusky vyloupeme.
  • 2
    Všechno, kromě rajčat, smícháme se lžící majoránky.
  • 3
    Ze směsi utvoříme kopeček na připravené listy hlávkového salátu. Na kopeček směsi zeleniny i okolo něj rozložíme kousky rajčat. Podáváme studené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.