Libanonské Taboulé

50 min.
Libanon

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
288 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
7 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
12 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bulgur v míse přelijeme vodou a necháme asi 15 minut stát. Scedíme a lehce vymačkáme.
  • 2
    Bulgur vložíme do čisté mísy a přidáme nasekanou mátu, nadrobno nakrájené cibulky, na kostičky nakrájená rajčata, citronovou šťávu, pepř, skořici a olivový olej. Vše dobře promícháme.
  • 3
    Salát necháme před podáváním asi 30 minut v chladničce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.