Likérové soufflé

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
249 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
4 g
Sacharidy
29 g
Cukr
21 g
Vápník
22 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vymažeme máslem 4 formičky na soufflé a odložíme do chladu.
  • 2
    Sníh z bílků vyšleháme, přimícháme opatrně 60 g cukru. Žloutky smícháme se zbylým cukrem a zapracujeme do sněhu. Přidáme Chartreuse Verte a hmotou naplníme formičky.
  • 3
    V předehřáté troubě pečeme 10 minut při teplotě 190 stupňů.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.