Limetková omáčka k vepřovému

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
974 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
83 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na 3 cm silné plátky. Medailonky potřeme směsí koření, opečeme je v horkém oleji po obou stranách. Hotové maso zabalíme do alobalu.
  • 2
    Ve výpeku osmažíme cibuli, přilijeme 200 ml vody, vmícháme smetanu a rozdrobenou polévkovou kostku a prudce vaříme 3 minuty. Zahustíme jíškou. Limetku omyjeme horkou vodou, osušíme a do omáčky přidáme trochu nastrouhané kůry. Limetkovou šťávou, cayenským pepřem a medem omáčku
  • 3
    dochutíme. Medailonky v hotové omáčce krátce prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.