Linecká srdíčka s růžovou polevou

33 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
559 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
29 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
20 mg
Cukr
37 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na válu vypracujeme hladké těsto z prosáté mouky, cukru, z másla, žloutků a citronové kůry. Z těsta vyválíme plát a vykrajujeme z něj srdíčka.
  • 2
    Srdíčka klademe na plech vyložený pečícím papírem a pečeme je v předehřáté troubě.
  • 3
    Vždy dvě srdíčka slepíme rybízovou marmeládou, povrch a boky slepeného srdíčka natřeme polevou, když začne tuhnout, obalíme boky v kokosu.
  • 4
    Polevu připravíme utřením cukru s bílkem. Když je poleva hotová, obarvíme ji špetkou růžového bretonu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.