Linecký koláč

60 min.
Evropa

Ingredience

    • 450mililitrůMléko polotučné
    • 55gramůCukr moučkový
    • 1kusVejce slepičí
    • 3lžíceCukr krupice
    • 300gramůKompot broskvový
    • 1špetkaCitronová kůra
    • 1kusPudinkový prášek - vanilkový
    • 150gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 85gramůTuk Hera jedlý
    • 1baleníŽelatina v prášku
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
381 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
14 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
2 g
Cukr
23 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zpracujeme mouku, cukr, heru, vejce a citronovou kůru a těsto necháme asi 30 minut odležet.
  • 2
    Poté je vyválíme a přeneseme na vymazaný plech.
  • 3
    Uvaříme pudink, horký nalijeme na upečený koláč a poklademe ovocem. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.
  • 4
    Koláč potom polijeme želatinou připravenou podle návodu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.