Litá čokoláda

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
234 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
18 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
900 mg
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si formičky, do kterých budeme lít čokoládu.
  • 2
    Vymažeme je máslem a necháme ztuhnout v lednici.
  • 3
    Tmavou čokoládou rozpustíme s 50g másla 2 lžícemi mléka.
  • 4
    Po rozpuštění nalijeme do formiček a dáme na půl hodiny do lednice.
  • 5
    Bílou čokoládu připravíme stejně.
  • 6
    Formičky s čokoládou uložíme do lednice na 2-3 hodiny. Potom je vyklopíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.