Litá čokoláda
25 min.
Ingredience
- 100gramůMáslo čerstvé
- 100gramůČokoláda bílá
- 1decilitrMléko polotučné
- 100gramůČokoláda hořká
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
234 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
18 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
900 mg
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Připravíme si formičky, do kterých budeme lít čokoládu.
- 2Vymažeme je máslem a necháme ztuhnout v lednici.
- 3Tmavou čokoládou rozpustíme s 50g másla 2 lžícemi mléka.
- 4Po rozpuštění nalijeme do formiček a dáme na půl hodiny do lednice.
- 5Bílou čokoládu připravíme stejně.
- 6Formičky s čokoládou uložíme do lednice na 2-3 hodiny. Potom je vyklopíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.