Litý koláč s čokoládou

45 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
559 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
33 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
690 mg
Cukr
34 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cukr vyšleháme s měkkým máslem, postupně přidáváme žloutky, stále metlou šleháme, přimícháme sníh z bílků, nakonec opatrně mouku.
  • 2
    Plech vymažeme tukem, vysypeme polohrubou moukou, nakonec těsto na plech nalijeme. Celý povrch posypeme strouhanou čokoládou a dáme do vyhřáté trouby. Pečeme při střední teplotě 20 - 25 minut.
  • 3
    Koláč necháme vychladnout, naporcujeme a podáváme jako moučník.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.