Lívance z bulguru
25 min.
Ingredience
- 2lžičkyKypřicí prášek do pečiva
- 100gramůCukr krupice
- 250mililitrůBulgur
- 2kusyVejce slepičí
- 250mililitrůMléko polotučné
- 240gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 125gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
553 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
21 g
Sacharidy
80 g
Vláknina
9 g
Cukr
17 g
Postup přípravy
- 1Nejprve smícháme mouku s mlékem a vejci na hladké těstíčko.
- 2Přidáme bulgur a cukr a dobře promícháme. Těsto by mělo mít hustou konzistenci.
- 3V pánvi rozpálíme máslo, poté snížíme teplotu, vložíme vždy lžíci těsta a uhladíme. Smažíme po obou stranách do zlatohněda.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.